5 تا از برترين سالادهاي دنيا

آموزش انواع غذاها..انواع دسر ها...كيك ها..وووو

5 تا از برترين سالادهاي دنيا

۸ بازديد

 

سالاد


سالاد غذايي است كه پيش از غذا به عنوان پيش‌غذا، پس از غذاي اصلي به عنوان يك وعدهٔ مجزا، همراه با غذاي اصلي، يا خود به عنوان يك وعدهٔ غذاي اصلي مصرف مي‌شود.

كلمه "salad" از سالاد فرانسوي به همين معني ، از salata لاتين (شور) ، از sal (نمك) آمده است.

در انگليسي ، اين كلمه براي اولين بار در قرن 14 به عنوان "سالاد" يا "سالت" ظاهر مي شود.

سالاد غذايي است كه از مخلوطي از تكه هاي كوچك غذا ، معمولاً سبزيجات تشكيل شده است.

چندين دسته اصلي سالاد وجود دارد:

  • سالاد سبز
  • سالاد سبزيجات
  • سالاد ماكاروني ، حبوبات يا غلات
  • سالادهاي مخلوط شامل گوشت ، مرغ ، يا غذاهاي دريايي
  • سالاد ميوه اي
  • سالاد را مي توان در هر نقطه از غذا صرف كرد:
  • سالاد اشتها آور - سالادهايي با حجم كم و به عنوان اولين وعده غذايي.
  • سالاد هاي جانبي - براي همراهي غذاي اصلي به عنوان يك غذاي فرعي.

سالادهاي غذاي اصلي - معمولاً حاوي بخشي از يك غذاي پر پروتئين مانند گوشت ، ماهي ، تخم مرغ ، حبوبات يا پنير است.

بيشتر سالادها به طور سنتي سرد سرو مي شوند ، اگرچه برخي از آنها مانند سالاد سيب زميني آلماني به صورت گرم سرو مي شوند.

مورخان غذا به ما مي گويند سالاد توسط رومي ها و يونانيان باستان بيشترين لذت را مي بردند. با گذشت زمان ، سالادها پيچيده تر مي شدند. دستور العمل ها با توجه به مكان و زمان متفاوت بودند.

اين اولين بار به شكل سبزيجات برگ خام پوشيده شده از ضماد شور و روغني ظاهر شد.

سالاد مرغ مديترانه اي


طرز تهيه سالاد مرغ مديترانه اي ؛ سالادي رنگارنگ و جذاب

سالاد مرغ مديترانه اي : يك سالاد نيمه گرم لذيذ كه ميتواند بعنوان يك غذاي سالم در وعده اصلي سرو شود و يا همراه با غذا بسيار خوشمزه و جذاب و چشم نواز است.

مواد لازم براي مزه‌دار كردن مرغ به سبك مديترانه‌ اي :

  • سه قاشق غذاخوري آبليموي تازه
  • سه قاشق غذاخوري روغن زيتون
  • سه قاشق غذاخوري جعفري تازه خردشده
  • سه حبه سير له‌شده
  • يك ق چايخوري پودر پاپريكا
  • نصف ق چايخوري پونه خشك يا آويشن
  • نمك و فلفل

طرز تهيه سالاد مرغ مديترانه اي :

همه مواد فوق رو باهم مخلوط كنيد و سينه مرغ رو اضافه كرده و زير و رو كنيد تا مواد به همه جاي مرغ برسه ، روشو سلفون كشيده و چندساعت بذاريد بمونه تا مرغ مزه‌دار بشه و بعدش تو ماهيتابه نچسب كه داغ شده دوطرفشو بدون روغن كبابي كنيد ، يا تو ماهيتابه گريل بذاريد.

سس سفيد كنارش هم تركيب ماست يوناني ، كمي شويد تازه خردشده ، آبليموي تازه ، روغن زيتون ، پودر فلفل قرمز و كمي هم نمك.

ذرتها هم با مقدار خيلي كمي آب روحرارت ملايم پخته شده و سس روش هم تركيب ماست و مايونز و نمك فلفل بهمراه پودر آويشن و پاپريكا.

سيب‌ مينيهاي سايز كوچك رو با تميز شسته و با پوست از وسط نصف شدن ، روشون روغن و نمك ريختم و گذاشتم تو سرخ‌كن بدون روغن ، البته ابزار چرخشي وسطش هم جدا شده.

ميتونيد بچينيد تو سيني فر و با حرارت ۱۸۰درجه بذاريد تو فر و هر يه ربع ساعت زير و رو كنيد تا هردوطرفش برشته و طلايي بشه و مغزبشن.

در آخر مرغ را برش بزنيد به همراه گوجه هاي گيلاسي، بلال، سيب زميني ها، هويج رشته شده، خيار حلقه شده، پياز حلقه شده، برش هاي ليمو، زيتون و…. در ظرف چيده و سرو كنيد.

 

طرز تهيه سالاد تبوله، سالاد عربي

سالاد تبوله يكي از سالادهاي خوشمزه‌ي عربي است كه در آسيا بسيار پرطرفدار است و چون سالاد است به عنوان پيش‌غذا سرو مي‌شود. سالادي كه جز اصلي آن بلغور گندم است. تبوله يك سالاد فوق‌العاده سالم و خوشمزه است كه سريع حاضر مي‌شود و حاوي انواع مختلف سبزيجات است. به همين دليل براي افرادي كه رژيم غذايي را دنبال مي‌كنند و وگان‌ها (گياهخوارها) مناسب است. در ادامه شما را با طرز تهيه‌ي سالاد تبوله در پارسي  بلاگ آشنا مي‌كنم و كمي هم از سبزي جعفري مي‌گويم.

 

مواد لازم براي تهيه‌ي سالاد تبوله:

  • جعفري تازه‌ي ريز‌شده: 3 پيمانه
  • نعناي تازه ريزشده: 1.2 پيمانه
  • پيازچه خردشده: 5 عدد
  • پياز نگيني‌شده: 1 عدد
  • گوجه فرنگي ريزشده: 4 عدد
  • آبليموي تازه: 1.4 پيمانه
  • روغن زيتون: 1.4 پيمانه
  • بلغور ريز: 1.4 پيمانه
  • نمك: به ميزان لازم

طرز تهيه سالاد تبوله:

ابتدا داخل بلغور يك پيمانه آب ريخته و 30 دقيقه به آن اجازه داده تا كاملا نرم شود. سپس جعفري تازه را كاملا خرد و ريز كرده و آن را كنار بگذاريد و بعد نعنا را هم كاملا ريز كرده و كنار بگذاريد. پيازچه و پياز را هم خرد كنيد. گوجه فرنگي را پوست كنده. سپس گوجه فرنگي را كاملا باز كرده و دانه‌هاي آن را بيرون بياوريد و گوجه فرنگي‌ها را به شكل ريز خرد كرده. بعد از 30 دقيقه بلغور را آبكش كنيد و با ته قاشق بلغور را در داخل آبكش كاملا فشار دهيد تا آب باقي مانده به طور كامل خارج شود. در ظرف مورد نظرتان جعفري، پيازچه، نعنا و پياز  را اضافه كرده و كمي هم‌بزنيد. سپس گوجه فرنگي، بلغور، روغن زيتون و آبليمو را هم داخل ظرف ريخته و بعد به مقدار لازم نمك ريخته. سپس مواد را با هم خوب مخلوط كنيد. سالاد تبوله حاضر است. آن را داخل يخچال به مدت 1 ساعت گذاشته تا مواد خوب به خورد هم بروند و سالاد خوشمزه‌تر شود.

فوايد و مضرات جعفري:

جعفري سبزي يا گياه دارويي است كه در وعده‌ي غذايي اكثر مردم وجود دارد. جعفري ضد افسردگي است و ترس را كاهش مي‌دهد. جوشانده‌ي 200 گرم جعقري خردشده مي‌تواند به كبد آسيب برساند و باعث بيماري‌هاي كبدي شود. افرادي كه ناراحتي‌هاي كبدي دارند نبايد جعفري را زياد مصرف كنند. جعفري به هضم غذا به خصوص غذاهاي گوشتي بسيار كمك مي‌كند. به همين خاطر وقتي از كباب‌ها استفاده مي‌كنيد، جعفري را هم حتما در كنارش مصرف كنيد. افرادي كه اسيد اوريك بالا و اوره‌ي بالايي دارند واز نقرس رنج مي‌برند، توصيه مي‌شود در غذاهايشان جعفري را فراموش نكنند. جعفري مي‌تواند اسيد اوريك را از دستگاه ادراري دفع كند. رايحه‌ي جعفري روي سردي قلب تاثير مي‌گذارد و اثرات خوبي روي كبد سرد دارد. افرادي كه نفخ مي‌كنند، سوء هاضمه دارند يا غذا سر دلشان مي‌ماند،

نكات تكميلي در مورد تبوله لبناني

تبوله لبناني جزو انواع سالاد ميباشد

زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 45دقيقه

تبوله لبناني را مي توانيد در وعده پيش غذا - سرو كنيد .

توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 8 نفر مناسب ميباشد .

 

سالاد هرينگ روسي

سالاد هرينگ روسي يكي از خوشمزه‌ترين سالادهاي دنيا است كه تركيبي ساده اما ظاهري زيبا دارد، اين سالاد به‌صورت چندلايه است و از سبزيجات پخته تهيه مي‌شود. اين سبزيجات شامل هويج، پياز، سيب‌زميني و گاها ميوه سيب است. البته از تركيب چغندر و سس مايونز براي لايه نهايي سالاد استفاده مي‌شود تا هم اين سالاد را زيباتر كند و هم به طعم خوب آن بيفزايد. لازم به ذكر است كه اگر بخواهيد در اين سالاد از گوشت استفاده كنيد بهتر است از گوشت ماهي استفاده شود زيرا در دستور ديگر اين سالاد، گوشت شاه‌ ماهي به‌عنوان يكي از مواد اصلي آن استفاده شده است.

مواد لازم سالاد هرينگ روسي :

  • چغندر يك عدد
  • سس مايونز به دلخواه
  • هويج يك عدد
  • پياز يك عدد
  • سيب‌زميني يك عدد
  • ميوه سيب

طرز تهيه سالاد هرينگ روسي :

ابتدا هويج و سيب زميني و چغندر را بپزيد آب پز و يا بخار پز فرقي ندارد و بعد همه مواد را به دلخواه نگيني خرد مي كنيم البته در خرد كردن مواد مي توانيد سليقه به خرج دهيد و با قالب هاي ريز و يا رنده درشت هم مي توانيد اين كار را انجام دهيد. يك قالب نسبتا بزرگ انتخاب مي كنيد بهتر استش شكل قالب شما ساده و از اشكال هندسي باشد تا اصالت سالاد حفظ شود اگر مي خواهيد سالاد را پرسي سرو كنيد از قالب متوسط مناسب يك نفر استفاده كنيد. هر طبقه را با يك نوع سبزيجات پر كنيد و آن ها را مخلوط نكنيد مي توانيد همه و يا چند سبزي را با سس مايونز مخلوط كنيد . به ياد داشته باشيد طبق آخر يعني چغنر را با سس مايونز مخلوط كرده و در طبقه بالا و آخر بريزيد .


مقاله ی زیر را  کلیک و مطالعه کنید 

چطور پوستی جوان و چهره ی شادابی داشته باشیم ؟



سالاد كاب آمريكايي


سالاد كلاسيك آمريكايي كاب ، يك سالاد تركيبي با بيكن ، آووكادو ، سينه مرغ ، گوجه فرنگي ، تخم مرغ آب پز ، پيازچه ، كه روي تخت رومين ، بوستون ، كاهو فرنگي و شاهي قرار گرفته است.

سالاد كاب ، سالاد عالي آمريكايي است كه اولين بار توسط رابرت كاب از رستوران برجسته قهوه اي در لس آنجلس كه اواخر يك شب (1937) نياز به تغذيه سيد گرومان داشت ، با هم جمع شد.

سالاد كاب

  • 20 دقيقه
  • 4 وعده

همه كاهوها بايد شسته شوند ، چرخانده شوند يا خشك شوند و به صورت درشت خرد شوند.

مواد لازم :

  • 1/2 سر رومين
  • كاهوي 1/2 سر بوستون
  • 1 دسته كوچك يخ زده (پياز فرفري)
  • 1/2 دسته شاهي ، ساقه هاي درشت دور ريخته مي شود
  • 6 برش بيكن
  • 2 عدد آووكادوي رسيده ، دانه ها را برداشته ، پوست آنها را جدا كرده و به قطعات 1/2 اينچي برش دهيد
  • 1 سينه مرغ بدون استخوان كامل پوست (حدود 3/4 پوند كل) ، نصف ، پخته و قطعه قطعه شده (ببينيد چگونه مرغ را شكار كنيم)
  • 1 گوجه فرنگي ، دانه ريز و خرد شده
  • 2 تخم مرغ بزرگ آب پز ، جدا شده ، زرده ريز خرد شده و سفيد ريز خرد شده (نگاه كنيد به نحوه تهيه تخم مرغ هاي آب پز سخت)
  • 2 قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده خرد شده
  • 1/3 فنجان سركه شراب قرمز
  • 1 قاشق غذاخوري خردل به سبك ديژون
  • 1 تا 2 قاشق چاي خوري شكر
  • نمك و فلفل
  • 2/3 فنجان روغن زيتون فوق العاده بكر
  • 1/2 فنجان روكفورت رنده شده ريز

روش آماده سازي :

بيكن را بپزيد:

در ماهيتابه را روي حرارت متوسط ​​قرار دهيد تا از دو طرف ترد شود. از ماهيتابه برداشته و روي حوله هاي كاغذي دراز بكشيد تا چربي اضافي آن جذب شود. اجازه دهيد بيكن خنك شود. بيكن را خرد كنيد و كنار بگذاريد.

كاهوهاي مختلف را بريزيد:

در يك كاسه بزرگ سالاد ، انواع كاهوها و شاهي را به خوبي كنار هم بريزيد.

سالاد را بسازيد:

مرغ ، بيكن ، گوجه فرنگي و آووكادو را به صورت تزئيني روي سبزي ها بچينيد و سالاد را با تخم مرغ خرد شده و پيازچه تزيين كنيد.

 

سالاد پاتليجان تركي


بادمجان، پايه‌ي اين سالاد تركيه‌اي معروف

يعني پاتليجان است، به همين دليل هم بسيار مورد توجه علاقمندان بادمجان قرار دارد. دستور اصلي پاتليجان، بادمجان سرخ شده است كه به قطعات كوچك تقسيم يا له مي‌شود تا با روغن زيتون، آبليمو و كمي سير تركيب شود. بر حسب ذائقه‌هاي مختلف بعضي‌ها به آن گوجه فرنگي، فلفل سبز و ارده اضافه مي‌كنند، بعضي‌ها بادمجان را با روغن زيتون، سير و ماست مخلوط مي‌كنند. البته به اين تركيبات گاهي پياز خرد شده هم مي‌توان اضافه كرد

تمامي مواد هاي لازم اين سالاد اختياري است....

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.