آشپزباشي نامبر وان

آموزش انواع غذاها..انواع دسر ها...كيك ها..وووو

5 تا از برترين سالادهاي دنيا

۷ بازديد

 

سالاد


سالاد غذايي است كه پيش از غذا به عنوان پيش‌غذا، پس از غذاي اصلي به عنوان يك وعدهٔ مجزا، همراه با غذاي اصلي، يا خود به عنوان يك وعدهٔ غذاي اصلي مصرف مي‌شود.

كلمه "salad" از سالاد فرانسوي به همين معني ، از salata لاتين (شور) ، از sal (نمك) آمده است.

در انگليسي ، اين كلمه براي اولين بار در قرن 14 به عنوان "سالاد" يا "سالت" ظاهر مي شود.

سالاد غذايي است كه از مخلوطي از تكه هاي كوچك غذا ، معمولاً سبزيجات تشكيل شده است.

چندين دسته اصلي سالاد وجود دارد:

  • سالاد سبز
  • سالاد سبزيجات
  • سالاد ماكاروني ، حبوبات يا غلات
  • سالادهاي مخلوط شامل گوشت ، مرغ ، يا غذاهاي دريايي
  • سالاد ميوه اي
  • سالاد را مي توان در هر نقطه از غذا صرف كرد:
  • سالاد اشتها آور - سالادهايي با حجم كم و به عنوان اولين وعده غذايي.
  • سالاد هاي جانبي - براي همراهي غذاي اصلي به عنوان يك غذاي فرعي.

سالادهاي غذاي اصلي - معمولاً حاوي بخشي از يك غذاي پر پروتئين مانند گوشت ، ماهي ، تخم مرغ ، حبوبات يا پنير است.

بيشتر سالادها به طور سنتي سرد سرو مي شوند ، اگرچه برخي از آنها مانند سالاد سيب زميني آلماني به صورت گرم سرو مي شوند.

مورخان غذا به ما مي گويند سالاد توسط رومي ها و يونانيان باستان بيشترين لذت را مي بردند. با گذشت زمان ، سالادها پيچيده تر مي شدند. دستور العمل ها با توجه به مكان و زمان متفاوت بودند.

اين اولين بار به شكل سبزيجات برگ خام پوشيده شده از ضماد شور و روغني ظاهر شد.

سالاد مرغ مديترانه اي


طرز تهيه سالاد مرغ مديترانه اي ؛ سالادي رنگارنگ و جذاب

سالاد مرغ مديترانه اي : يك سالاد نيمه گرم لذيذ كه ميتواند بعنوان يك غذاي سالم در وعده اصلي سرو شود و يا همراه با غذا بسيار خوشمزه و جذاب و چشم نواز است.

مواد لازم براي مزه‌دار كردن مرغ به سبك مديترانه‌ اي :

  • سه قاشق غذاخوري آبليموي تازه
  • سه قاشق غذاخوري روغن زيتون
  • سه قاشق غذاخوري جعفري تازه خردشده
  • سه حبه سير له‌شده
  • يك ق چايخوري پودر پاپريكا
  • نصف ق چايخوري پونه خشك يا آويشن
  • نمك و فلفل

طرز تهيه سالاد مرغ مديترانه اي :

همه مواد فوق رو باهم مخلوط كنيد و سينه مرغ رو اضافه كرده و زير و رو كنيد تا مواد به همه جاي مرغ برسه ، روشو سلفون كشيده و چندساعت بذاريد بمونه تا مرغ مزه‌دار بشه و بعدش تو ماهيتابه نچسب كه داغ شده دوطرفشو بدون روغن كبابي كنيد ، يا تو ماهيتابه گريل بذاريد.

سس سفيد كنارش هم تركيب ماست يوناني ، كمي شويد تازه خردشده ، آبليموي تازه ، روغن زيتون ، پودر فلفل قرمز و كمي هم نمك.

ذرتها هم با مقدار خيلي كمي آب روحرارت ملايم پخته شده و سس روش هم تركيب ماست و مايونز و نمك فلفل بهمراه پودر آويشن و پاپريكا.

سيب‌ مينيهاي سايز كوچك رو با تميز شسته و با پوست از وسط نصف شدن ، روشون روغن و نمك ريختم و گذاشتم تو سرخ‌كن بدون روغن ، البته ابزار چرخشي وسطش هم جدا شده.

ميتونيد بچينيد تو سيني فر و با حرارت ۱۸۰درجه بذاريد تو فر و هر يه ربع ساعت زير و رو كنيد تا هردوطرفش برشته و طلايي بشه و مغزبشن.

در آخر مرغ را برش بزنيد به همراه گوجه هاي گيلاسي، بلال، سيب زميني ها، هويج رشته شده، خيار حلقه شده، پياز حلقه شده، برش هاي ليمو، زيتون و…. در ظرف چيده و سرو كنيد.

 

طرز تهيه سالاد تبوله، سالاد عربي

سالاد تبوله يكي از سالادهاي خوشمزه‌ي عربي است كه در آسيا بسيار پرطرفدار است و چون سالاد است به عنوان پيش‌غذا سرو مي‌شود. سالادي كه جز اصلي آن بلغور گندم است. تبوله يك سالاد فوق‌العاده سالم و خوشمزه است كه سريع حاضر مي‌شود و حاوي انواع مختلف سبزيجات است. به همين دليل براي افرادي كه رژيم غذايي را دنبال مي‌كنند و وگان‌ها (گياهخوارها) مناسب است. در ادامه شما را با طرز تهيه‌ي سالاد تبوله در پارسي  بلاگ آشنا مي‌كنم و كمي هم از سبزي جعفري مي‌گويم.

 

مواد لازم براي تهيه‌ي سالاد تبوله:

  • جعفري تازه‌ي ريز‌شده: 3 پيمانه
  • نعناي تازه ريزشده: 1.2 پيمانه
  • پيازچه خردشده: 5 عدد
  • پياز نگيني‌شده: 1 عدد
  • گوجه فرنگي ريزشده: 4 عدد
  • آبليموي تازه: 1.4 پيمانه
  • روغن زيتون: 1.4 پيمانه
  • بلغور ريز: 1.4 پيمانه
  • نمك: به ميزان لازم

طرز تهيه سالاد تبوله:

ابتدا داخل بلغور يك پيمانه آب ريخته و 30 دقيقه به آن اجازه داده تا كاملا نرم شود. سپس جعفري تازه را كاملا خرد و ريز كرده و آن را كنار بگذاريد و بعد نعنا را هم كاملا ريز كرده و كنار بگذاريد. پيازچه و پياز را هم خرد كنيد. گوجه فرنگي را پوست كنده. سپس گوجه فرنگي را كاملا باز كرده و دانه‌هاي آن را بيرون بياوريد و گوجه فرنگي‌ها را به شكل ريز خرد كرده. بعد از 30 دقيقه بلغور را آبكش كنيد و با ته قاشق بلغور را در داخل آبكش كاملا فشار دهيد تا آب باقي مانده به طور كامل خارج شود. در ظرف مورد نظرتان جعفري، پيازچه، نعنا و پياز  را اضافه كرده و كمي هم‌بزنيد. سپس گوجه فرنگي، بلغور، روغن زيتون و آبليمو را هم داخل ظرف ريخته و بعد به مقدار لازم نمك ريخته. سپس مواد را با هم خوب مخلوط كنيد. سالاد تبوله حاضر است. آن را داخل يخچال به مدت 1 ساعت گذاشته تا مواد خوب به خورد هم بروند و سالاد خوشمزه‌تر شود.

فوايد و مضرات جعفري:

جعفري سبزي يا گياه دارويي است كه در وعده‌ي غذايي اكثر مردم وجود دارد. جعفري ضد افسردگي است و ترس را كاهش مي‌دهد. جوشانده‌ي 200 گرم جعقري خردشده مي‌تواند به كبد آسيب برساند و باعث بيماري‌هاي كبدي شود. افرادي كه ناراحتي‌هاي كبدي دارند نبايد جعفري را زياد مصرف كنند. جعفري به هضم غذا به خصوص غذاهاي گوشتي بسيار كمك مي‌كند. به همين خاطر وقتي از كباب‌ها استفاده مي‌كنيد، جعفري را هم حتما در كنارش مصرف كنيد. افرادي كه اسيد اوريك بالا و اوره‌ي بالايي دارند واز نقرس رنج مي‌برند، توصيه مي‌شود در غذاهايشان جعفري را فراموش نكنند. جعفري مي‌تواند اسيد اوريك را از دستگاه ادراري دفع كند. رايحه‌ي جعفري روي سردي قلب تاثير مي‌گذارد و اثرات خوبي روي كبد سرد دارد. افرادي كه نفخ مي‌كنند، سوء هاضمه دارند يا غذا سر دلشان مي‌ماند،

نكات تكميلي در مورد تبوله لبناني

تبوله لبناني جزو انواع سالاد ميباشد

زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 45دقيقه

تبوله لبناني را مي توانيد در وعده پيش غذا - سرو كنيد .

توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 8 نفر مناسب ميباشد .

 

سالاد هرينگ روسي

سالاد هرينگ روسي يكي از خوشمزه‌ترين سالادهاي دنيا است كه تركيبي ساده اما ظاهري زيبا دارد، اين سالاد به‌صورت چندلايه است و از سبزيجات پخته تهيه مي‌شود. اين سبزيجات شامل هويج، پياز، سيب‌زميني و گاها ميوه سيب است. البته از تركيب چغندر و سس مايونز براي لايه نهايي سالاد استفاده مي‌شود تا هم اين سالاد را زيباتر كند و هم به طعم خوب آن بيفزايد. لازم به ذكر است كه اگر بخواهيد در اين سالاد از گوشت استفاده كنيد بهتر است از گوشت ماهي استفاده شود زيرا در دستور ديگر اين سالاد، گوشت شاه‌ ماهي به‌عنوان يكي از مواد اصلي آن استفاده شده است.

مواد لازم سالاد هرينگ روسي :

  • چغندر يك عدد
  • سس مايونز به دلخواه
  • هويج يك عدد
  • پياز يك عدد
  • سيب‌زميني يك عدد
  • ميوه سيب

طرز تهيه سالاد هرينگ روسي :

ابتدا هويج و سيب زميني و چغندر را بپزيد آب پز و يا بخار پز فرقي ندارد و بعد همه مواد را به دلخواه نگيني خرد مي كنيم البته در خرد كردن مواد مي توانيد سليقه به خرج دهيد و با قالب هاي ريز و يا رنده درشت هم مي توانيد اين كار را انجام دهيد. يك قالب نسبتا بزرگ انتخاب مي كنيد بهتر استش شكل قالب شما ساده و از اشكال هندسي باشد تا اصالت سالاد حفظ شود اگر مي خواهيد سالاد را پرسي سرو كنيد از قالب متوسط مناسب يك نفر استفاده كنيد. هر طبقه را با يك نوع سبزيجات پر كنيد و آن ها را مخلوط نكنيد مي توانيد همه و يا چند سبزي را با سس مايونز مخلوط كنيد . به ياد داشته باشيد طبق آخر يعني چغنر را با سس مايونز مخلوط كرده و در طبقه بالا و آخر بريزيد .


مقاله ی زیر را  کلیک و مطالعه کنید 

چطور پوستی جوان و چهره ی شادابی داشته باشیم ؟



سالاد كاب آمريكايي


سالاد كلاسيك آمريكايي كاب ، يك سالاد تركيبي با بيكن ، آووكادو ، سينه مرغ ، گوجه فرنگي ، تخم مرغ آب پز ، پيازچه ، كه روي تخت رومين ، بوستون ، كاهو فرنگي و شاهي قرار گرفته است.

سالاد كاب ، سالاد عالي آمريكايي است كه اولين بار توسط رابرت كاب از رستوران برجسته قهوه اي در لس آنجلس كه اواخر يك شب (1937) نياز به تغذيه سيد گرومان داشت ، با هم جمع شد.

سالاد كاب

  • 20 دقيقه
  • 4 وعده

همه كاهوها بايد شسته شوند ، چرخانده شوند يا خشك شوند و به صورت درشت خرد شوند.

مواد لازم :

  • 1/2 سر رومين
  • كاهوي 1/2 سر بوستون
  • 1 دسته كوچك يخ زده (پياز فرفري)
  • 1/2 دسته شاهي ، ساقه هاي درشت دور ريخته مي شود
  • 6 برش بيكن
  • 2 عدد آووكادوي رسيده ، دانه ها را برداشته ، پوست آنها را جدا كرده و به قطعات 1/2 اينچي برش دهيد
  • 1 سينه مرغ بدون استخوان كامل پوست (حدود 3/4 پوند كل) ، نصف ، پخته و قطعه قطعه شده (ببينيد چگونه مرغ را شكار كنيم)
  • 1 گوجه فرنگي ، دانه ريز و خرد شده
  • 2 تخم مرغ بزرگ آب پز ، جدا شده ، زرده ريز خرد شده و سفيد ريز خرد شده (نگاه كنيد به نحوه تهيه تخم مرغ هاي آب پز سخت)
  • 2 قاشق غذاخوري پيازچه خرد شده خرد شده
  • 1/3 فنجان سركه شراب قرمز
  • 1 قاشق غذاخوري خردل به سبك ديژون
  • 1 تا 2 قاشق چاي خوري شكر
  • نمك و فلفل
  • 2/3 فنجان روغن زيتون فوق العاده بكر
  • 1/2 فنجان روكفورت رنده شده ريز

روش آماده سازي :

بيكن را بپزيد:

در ماهيتابه را روي حرارت متوسط ​​قرار دهيد تا از دو طرف ترد شود. از ماهيتابه برداشته و روي حوله هاي كاغذي دراز بكشيد تا چربي اضافي آن جذب شود. اجازه دهيد بيكن خنك شود. بيكن را خرد كنيد و كنار بگذاريد.

كاهوهاي مختلف را بريزيد:

در يك كاسه بزرگ سالاد ، انواع كاهوها و شاهي را به خوبي كنار هم بريزيد.

سالاد را بسازيد:

مرغ ، بيكن ، گوجه فرنگي و آووكادو را به صورت تزئيني روي سبزي ها بچينيد و سالاد را با تخم مرغ خرد شده و پيازچه تزيين كنيد.

 

سالاد پاتليجان تركي


بادمجان، پايه‌ي اين سالاد تركيه‌اي معروف

يعني پاتليجان است، به همين دليل هم بسيار مورد توجه علاقمندان بادمجان قرار دارد. دستور اصلي پاتليجان، بادمجان سرخ شده است كه به قطعات كوچك تقسيم يا له مي‌شود تا با روغن زيتون، آبليمو و كمي سير تركيب شود. بر حسب ذائقه‌هاي مختلف بعضي‌ها به آن گوجه فرنگي، فلفل سبز و ارده اضافه مي‌كنند، بعضي‌ها بادمجان را با روغن زيتون، سير و ماست مخلوط مي‌كنند. البته به اين تركيبات گاهي پياز خرد شده هم مي‌توان اضافه كرد

تمامي مواد هاي لازم اين سالاد اختياري است....

 

15 سالاد تابستانی خوشمزه و جذاب که حتما باید درست کنید

۷ بازديد

15  تا از بهترین دستور العمل های سالاد تابستانی

 

15 سالاد تابستانی
 
حتی گوشتخوارترین گوشتخواران نمی توانند به این دستور العمل های سالاد تابستانی نه بگویند . آنها جذاب ، تازه، سرگرم کننده و پر از موارد دلخواه تابستانی هستند.
 
حتی باید اعتراف کنم که همیشه سالاد را انتخاب نمی‌کنم و وقتی انتخاب می‌کنم، به چیزهای اضافی زیادی نیاز دارم!
 
آیا می خواهید این دستور سالادهای جذاب تابستانی را ذخیره کنید؟ پس تا آخر با من باشید و از سالادهای تابستانی لذت ببرید
 
من در مورد تخم مرغ، پنیر، آجیل، میوه ها و یک سس واقعا خوشمزه صحبت می کنم.
 
سبزیجات تابستانی و انواع توت ها

خوب، این لیست از 15 دستور العمل سالاد تابستانی بی نظیر است که برای شما آورده ام .
 
 

1) سالاد تابستانی هندوانه با فتا و خیار


سالاد هندوانه و خیار و پنیر فتا

از آنجایی که از طرفداران پرشور غذاهای شور و شیرین بودم، می دانستم که فوراً عاشق این سالاد تابستانی ساده هستم.
 
هندوانه نه تنها بافت، رطوبت و شیرینی شگفت انگیزی به آن اضافه می کند، بلکه زیبایی به سالاد تابستانی اضافه می کند .
 
طبق عکس همه مواد را خرد کرده  با خامه و پنیر فتا مخلوط کنید ...
 


2) سالاد تابستانی ماکارونی آمیش




وقتی صحبت از سالاد ماکارونی می شود، هر چه بیشتر بهتر است! من لباس های زیادی را دوست دارم و چیزهای اضافی زیادی را برای افزودن طعم و بافت به مخلوط دوست دارم.
 
این غذای کوچک فوق العاده دارای ماکارونی آرنجی، تخم مرغ آب پز، فلفل قرمز، کرفس، پیاز و ترشی است. ترد، شیرین، شور، و مقاومت در برابر آن غیرممکن است.
 
به آن یک سس تند تهیه شده از سس مایونز، خردل زرد، شکر و سرکه اضافه کنید، برنده ای روی دستان خود خواهید داشت.
 
من در واقع از این سس در سالاد سیب زمینی خود نیز استفاده می کنم!
 
 
سالاد تابستانی  کاب آووکادو-مرغ تمام روز شما را سیر می کند


3) سالاد تابستانی کاب


سالاد



اگر مجبور باشم تا آخر عمرم یک سالاد بخورم، سالاد تابستانی  کاب می باشد.
مواد تشکیل دهنده برای یکدیگر ساخته شده اند و حتی افراد حساسی که زیاد سالاد خور نیستند .این سالاد تابستانی را می خورند و  به چیزهای شگفت انگیزی  دست پیدا می کنند.
با عرض پوزش از دوستان وبلاگ  من، اما شما نمی توانید این را بدون تخم مرغ آب پز و بیکن درست کنید. آنها ستون فقرات کل سالاد تابستانی ما هستند!
وقتی همه را خرد کردم و ریختم، دوست دارم مقداری ادویه خانگی و پیازچه خرد شده را روی همه چیز بپاشم.
 
 

4) سالاد تابستانی هویج رنده شده فرانسوی با لیمو وینگرت دیژون

سالد تابستانی" alt="" width="400" height="300" />  

 زمانی که سفر را شروع کردم متوجه شدم که برای تهیه سالاد نیازی به افزودن کاهو ندارید.
این دستور العمل ساده به نوعی شبیه به یک دمنوش فقط هویج است، اما این سس است که به آن عامل شگفت انگیزی می دهد.
ممکن است زیاد به نظر نرسد .  خردل دیژون، آب لیمو، عسل، روغن نباتی، روغن زیتون، نمک و فلفل ... اما این همه چیزی است که برای یک سس سریع، شیرین و تند نیاز دارید.
و آن نارنجی روشن روی بشقاب چقدر شگفت انگیز به نظر می رسد..مگر نه؟


 

5) سالاد تابستانی بروکلی پائولا دین


سالاد تابستانی


در اینجا یک سالاد افسانه ای دیگر داریم .  که خوشرنگ، ترد، فوق العاده سیر کننده و فوق العاده خوب است.
 
کلم بروکلی یکی از سبزیجات مورد علاقه من است، خواه برشته، رنده شده، آب پز یا خام. من فقط این چیزها را دوست دارم، و این سالاد برای من با  ارزش است  
اگر کمی لطیف تر دوست دارید، می توانید بروکلی را سفید کنید. یا اگر می خواهید از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کنید، سعی کنید مقداری  مرغ جوجه گردان بریزید.و با کلم بروکلی مخلوط کنید و سس بریزید و نوش جان کنید
 


6) سالاد تابستانی ذرت تازه


طرز تهیه سالاد تابستانی

این سالاد ذرت یکی از آفتابی ترین سالادهای لیست است. شما نمی توانید ذرت را فقط برای افزودن رنگ فوق العاده به بشقاب خود اضافه کنید. بلکه این ذرت ها هستن که تکمیل کننده سالاد تابستانی هستند
 
ترکیبی از خیارهای ملایم، پیاز قرمز فلفلی و گوجه‌فرنگی شیرین همگی باعث افزایش شیرینی ذرت می‌شوند و هر لقمه‌ای را ارزشمند می‌کنند.
 
اگر می خواهید آن سالاد تابستانی را کمی بیشتر کنید، سعی کنید یک قوطی نخود آبکش شده اضافه کنید. آنها پروتئین نیز دارند
 


7) سالاد تابستانی آمبروزیا (بهترین سالاد میوه)


سالادتابستانی طرز تهیه


من این سالاد را به دو دلیل دوست دارم: کاملاً شیرین است بدون اینکه زیاد به  شکر نیاز داشته باشد و چون به آن سالاد می گویند، از خوردن کاسه دوم احساس گناه نمی کنم.
 
آن را با پرتقال، آناناس و نارگیل خرد شده کلاسیک نگه دارید، یا کمی موز (در عکس ببینید آنجا چه کار کردم؟) را با انگور، سیب، هلو و، درست حدس زدید، موز خرد شده مصرف کنید. سس بزنید و نوش جان کنید
 


8) سالاد تابستانی یونانی


سالاد


وقتی عجله دارم، این سالادی است که انتخاب می کنم. من همیشه فلفل، پیاز قرمز و خیار در دست دارم.
و چه کسی در حال حاضر یک قوطی زیتون سیاه در انبار خود ندارد؟
یک نکته را باید در نظر داشت؛ سالاد تابستانی یونانی می تواند کاملاً طعم تیز داشته باشد، بنابراین برای متعادل کردن آن واقعاً به فتا نیاز دارید.
از طرف دیگر، اگر به دنبال گیاهخواری آن هستید، آنها یک جایگزین فتا وگان می سازند. یا سعی کنید مقداری آووکادو اضافه کنید تا حالت خامه‌ای داشته باشید.
 

در کنار تغذیه مناسب باید به فکر پوستمان هم باشیم .مقاله ی چطور پوستی جوان و چهره ی شادابی داشته باشیم ؟ را حتما بخوانید 

9) سالاد تابستانی میوه آسان


سالاد میوه طرز تهیه

شاید شما به این  فکر نکنید که به دستور پخت سالاد میوه نیاز دارید، اما آیا می‌دانستید که یک راه آسان برای بهتر کردن سالاد شما وجود دارد؟
 
همه چیز در مورد سس است. من عادت داشتم یک قطره آب پرتقال به سسم اضافه کنم، به این امید که برای تازه و شیرین نگه داشتن چیزها کافی باشد. اما این چیز دیگری است.
تمامی میوه های در عکس بالا را خرد کنید
و با استفاده از آب پرتقال، پوست پرتقال، آب لیمو، پوست لیمو و عسل، خواهید دید که چگونه این حس شیرینی طعم میوه را افزایش می دهد و کل کاسه را به معنای واقعی کلمه می درخشد!
 



10) سالاد تابستانی آنتی پاستو


سالاد انتی پاستو

این سالاد یک پانچ (نوشیدنی سنگین) است. بین وینگرت خوش طعم(وینگرت سس سرکه است)، پیاز، کنگر فرنگی، فلفل دلمه ای و زیتون،
برای این دستور، پیاز قرمز را کمی ترشی می‌کنید و به آن‌ها بافت نرم‌تر و کمی لطیف می‌دهید. اگر دوست دارید از آن مرحله بگذرید و آنها را خام بیندازید.
من واقعا از بافت ترد و فلفلی که از پیاز قرمز دریافت می کنید لذت می برم، اما حتی می توانید به جای آن از پیازچه برای طعمی ملایم تر استفاده کنید.
 


11) سالاد تابستانی والدورف مرغ


سالاد تابستانی با مرغ


اگر فقط یک بار سالاد مرغ را درست کردید، عاشقش میشین و باز هم سالاد تابستانی والدورف مرغ را درست میکنید! به من اعتماد کنید: عصبهای  چشایی شما از من تشکر خواهند کرد.
 
سالاد مرغ می تواند نوعی ملایم باشد، و من در گذشته ساندویچ های بسیار ناامید کننده ای خورده ام.
اما با این دستور، هیچ راهی برای اشتباه وجود ندارد.
 
مرغ آبدار، سیب، انگور، کشمش، گردو، و یک سس پرتقال خامه ای این سالا تابستانی را بسیار خاص کرده است.
 
اگر طرفدار زیاد آب پرتقال نیستید، به جای آن از آب انبه استفاده کنید.
 
من در گذشته از یک قوطی انبه برش خورده استفاده کرده ام و از شربت آن برای سس استفاده کرده ام و میوه را برای سالاد خرد کرده ام. بسیار خوب بود !
 


12) سالاد تابستانی کاپرز


سالاد تابستانی کاپرز

هیچ سالاد کاپرز بدون سس بالزامیک کامل نمی شود. مثل مارگاریتا بدون تکیلا!
 
اما بالزامیک کاملاً قوی است و در برخی موارد می تواند بسیار قوی باشد.
 
این همان چیزی است که این دستور سالاد با آن درست می شود.
گوجه‌فرنگی تازه, موزارلای تازه , برگ ریحان تازه , روغن زیتون فوق بکر , نمک دریا , فلفل سیاه و سس بالزامیک
به جای اینکه موادتان را با بالزامیک بریزید، همه آن را با یک وینگرت گیاهی سیر بهشتی مخلوط کنید و سپس با بالزامیک روی آن را تمام کنید.
 
پس مقدار کمی از این سالاد بسیار زیاد و سیر کننده است.
 


13) سالاد تابستانی قدیمی سیب زمینی آلمانی


سالاد آلمانی

اگر به مهمانی  در خانه من آمدید، انتظار داشته باشید که حداقل دو سالاد سیب زمینی مختلف روی میز ببینید.
 
همانقدر که عاشق یک غذای خامه ای و کلاسیک هستم،و البته  فقط این نسخه آلمانی را دوست دارم.
 
این سالاد به صورت گرم یا سرد سرو می شود و دارای سس سبکی است که با خردل و سرکه درست می شود.
 
اگر می‌خواهید واقعاً معتبر باشد، به جای روغن زیتون از روغن بیکن استفاده کنید.
 
فلفل قرمز تفت داده شده را هم به نسخه ام اضافه می کنم. ترکیب تند کاملاً با آنها ست می شود!
سیب زمینی کوچک   ­­_ 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ­­_ 2/3 پیمانه سرکه سیب _ 1/4 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری شکر ­_ 1 قاشق غذاخوری پاپریکا دودی _ 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه _ 1 قاشق مرباخوری پیاز قرمز _ جعفری  1/2 پیمانه
 
 

14) سالاد تابستانی پانزانلا


سالاد پانزانلا تابستانی

این سالاد یک غذای فوری است، و پر حجم و بزرگ ، جسورانه و سرشار از طعم های فوق العاده پیچیده است. این فقط کاهو و گوجه فرنگی نیست، اوه نه!
پر از ذرت، گوجه فرنگی، هلو، نخود و نان است. آره نان!
 
اگر می‌خواهید نان‌تان را با بافت عالی بخواهید، می‌توانید برشته کنید، اما اگر آن را تازه بگذارید، در سس خیلی بهتر خیس می‌شود.
 
من این را با همه چیز از همبرگر گرفته تا مرغ سرو کرده ام. اما مورد علاقه من اضافه کردن سوسیس برشته به کاسه است.
 
 
 

15) سالاد تابستانی آمبروزیا 


سالاد آمبروزیا

 
گر دستور تهیه سالاد آمبروزیا را می خوانید و فکر می کنید کمی بیش از حد سالم است، من شما را راهنمایی می کنم .
 
این سالاد کرکی خامه ای، شیرین و پر از مینی مارشمالو و آناناس است.
 
با یک پایه خامه ای و افزودن موارد زیر شروع می شود:
 
  • پرتقال ماندارین
  • نکته های آناناس
  • مینی مارشمالو
  • نارگیل
  • تمام آناناس و پرتقال را آبکش کنید
  • به یک کاسه بزرگ اضافه کنید و هم بزنید.
  • بگذارید حداقل 4 ساعت در یخچال بماند.
  •  
پایه این دستور خامه ترش یا ماست یونانی است (که هر دو از مارشمالو شیرین می شوند) اما می توانید از ماست وانیلی، پنیر خامه ای یا حتی رویه زده شده (مانند کول ویپ) یا خامه فرم گرفته استفاده کنید.
از آن جایی که سالاد آمبروزیا کاملاً سبک است، اما بسیار غلیظ تر است، با استفاده از پنیر خامه ای و پودینگ نارگیل برای ایجاد یک روکش پنیر مصنوعی صاف و ابریشمی.